Treceți la conținutul principal

O intamplare...

Cand am ajuns la mami, primul lucru cu care m-a intampinat a fost acela ca trebuie sa-mi spuna ce-a mai visat.
Am rugat-o sa-mi dea putin ragaz sa dau cainelui, pisicilor si gainilor de mancare, deoarece ma intampina toate de la poarta-mai putin gainile-care-mi cunosc masina si trebuie sa le dau atentia necesara, dupa aceea sa ma ocup de mami.
Mi-a povestit despre o femeie care avea multe guri de hranit si fiecaruia-i dadea bucatica care i se cuvenea.
Ce s-a gandit femeia? Daca ar muri unul dintre copii, ea ar avea mai mult pentru ea. I s-a indeplinit dorinta. A murit un copil, dar si portia lui de mancare s-a dus.
Concluzia mamei e ca atat bunica mea, mama ei, cat si ea, nu s-au gandit vreodata sa le moara vreun copil ca sa aibe (corect-sa aibă) ele mai mult pentru indestularea proprie.
Cu aceasta ocazie, vreau sa amintesc ca mama ne dadea noua partile bune dintr-un pui, iar ea manca, de multe ori, ghearele, gatul sau capul puiului.
Mi-a spus ca cea mai mare fericire pentru ea e atunci cand ne vede pe toti pe langa casa parinteasca.
Dumnezeu sa ne-o tina înca ani multi!

Editare:
PS:corectarea de mai sus apartine fratelui meu, Steve.
Dupa ce a murit tatal meu, la succesiune, nu am fost de acord ca sa mosteneasca un singur frate, chiar daca ar fi meritat cu prisosinta acest lucru, ci toti cei 7 copii ai ei au moștenit totul, spre marea ei bucurie. Mama ne iubea in mod egal pe toti. Poate de aceea ne intelegem asa de bine intre noi.

Comentarii

corina a spus…
Draga Disa ce intimplare dureroasa dar si de tras invatatura. Eu am trei copii si citeodata sunt mai neastimparati si-mi mai dau drumul la gura si zic:"Doamne ca m-am saturat de voi"si-mi dau seama imediat ce-am zis si zic repede in mintea mea Doamne iartama ca nu vreau sa se intimple ceva cu ei.Adevarul e ca trebue sa ne stapinim mai bine.
Doamne ajuta!
kis a spus…
Dumnezeu sa binecuvinteze familia voastra!
disa a spus…
@corina, este adevarat ca ne ia gura pe dinainte, dar, asa cum ai spus si tu, trebuie sa ne reprimam acest gand.
disa a spus…
@kis, multumesc, la fel!
Domnul sa se indure de toate familiile !
Solange a spus…
Je te remercie de ta visite sur mon blogue, j'aimerais tellement comprendre ce que tu écris. J'espère que tu me comprends.
disa a spus…
@Solange, je comprends bien.

Postări populare de pe acest blog

Mama-Adriana Stoica

Iubirea de mama o simt si acuma, De cand ea la piept cu drag m-ocrotea, Cu lacrimi pe fata, mereu a mea, La Domnul Isus pentru noi se ruga: O, Doamne, o, Doamne, in mana Ta-i incredintez, O,Doamne,o,Doamne,si de rau, te rog sa-i feresti. Iubirea de mama-i alaturi de tine, In vorbe, in umblet, o simt tot mereu, Aproape-i de mine, in orice-ncercare, E mama, oricand, la bine si la greu. O, mama, o, mama, iubirea ta calda ti-o simt mereu, O, mama, o mama, tu esti aproape de sufletul meu! Iar chipul tau, mama il port tot cu mine, In negura noptii, prin vant sau prin ger. Purtat-ai pe brate o fiinta dorita, Pe care-ai iubit-o, si-aceea-am fost eu. Refren: O, mama, o mama, iubirea ta calda ti-o simt mereu, O, mama, o mama, tu esti aproape de sufletul meu. Trecut-au, dar, anii, si-acuma sunt mare, Si chipul tau, mama, acum s-a schimbat, Cu riduri pe fata, cu parul ca neaua, Dar zambetul dulce pe-obraz ti-a ramas. O, mama, o, mama, iti multumesc ca m-ai crescut!

Despre Simina

Simina, dezamagita, pe drept cuvant Mi-a parut rau ca tocmai pe blogul meu, care sunt fan inflacarat al Siminei, dar, mai ales, al mesajelor cantarilor sale, se duce aceasta "lupta" de pareri in legatura cu ea. Nu era suficient ce s-a scris pe anume site-uri, a trebuit ca si aici sa se continue acest deserviciu care ni se face noua, ascultatorilor ei. Public, si sper sa nu se supere, comentariul ei, in legatura cu dezamagirea simtita fata de unii dintre "fratii" ei de credinta. http://disa-amestecate.blogspot.com/2009/12/despe-simina-palincas.html Aici gasiti toate comentarile facute pe acest blog, la adresa ei. "buna ziua tuturor...A fost, intr-adevar, o surpriza sa gasesc acest blog, si, din nou, sa ma bucur de alegerea pe care am facut-o, cu 5 ani in urma, de a ma retrage dintre acesti oameni, care vor sa spuna ca sunt "pocaiti", nu crestini. In nici un caz! De cand am inceput sa cant la nivel profesional, asa cum scrie aici, de pe l

Alimente INTERZISE înainte de CULCARE