Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

28 iul. 2018

Destine asemănătoare in familia mea

Soarta asta e foarte ciudata. Le potrivește cum vrea ea.
Inainte sa ma nasc eu, mama a mai avut doua gemene, avortate la 6 luni. Nu au trait decat cateva ore. Atunci, nu existau incubatoare, care sa le ofere o șansa celor născuți prematur. Daca  trăiau ele, nu mai rămânea mama însărcinată atat de repede cu mine. Deci, soarta a hotărât in defavoarea lor, protejându-ma pe mine.
Dupa 15 ani, s-a intamplat ceva asemanator, cu ultimul copil al parintilor mei. Inainte, mama a nascut un baiat viabil, dar care, la naștere, a suferit o ruptura de vase la cap, si de aceea a trait doar cateva zile. Daca trăia el, mama, din nou, nu ar fi ramas atat de repede însărcinată, cu sora mea.
Din nou, ca o copie la îndigou, destinul a lucrat împotriva unuia, ca sa vina pe lume altul. Alta coincidenta. Era vorba tot de o fata.
Pana si in cazul locului de veci al celor decedați exista o similitudine. Primii născuți au fost îngropați intru-un loc din curte, care acum nu mai seamănă cu o groapa, iar in cazul fratelui meu, de care v-am vorbit,  înmormântarea s-a facut intr-un loc din grădina, dar fara sa aiba un însemn anume.
Nu imi place situatia respectiva, dar fratii mei imi spun sa las lucrurile asa cum le-au rânduit parintii mei, si sa nu mai "dezgrop morții".

Niciun comentariu: