Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

28 nov. 2017

Un alt vis prevestitor

Am visat ca fiul meu a fost implicat intr-un accident usor de masina. El, cum este destul de irascibil, in ultimul timp, a coborat din masina si s-a luat la harta cu celalalt sofer. Eu am incercat sa il potolesc pe respectivul, pentru ca acest conflict sa nu degenereze.
Peste doua zile, cand baiatul a plecat in cursa, l-am implorat, la telefon, sa fie atent. Daca era in fata mea, il rugam in genunchi.
Credeti ca a ascultat? Nu!! Fiind o zi ploioasa, cu carosabilul umed, si circuland pe un drum cu multe curbe, cand si-a aprins tigara-obicei pe care l-a reluat de ceva vreme-, nu a vazut ca vine o curba, a intrat pe contra sens, de unde venea o masina, condusa de o femeie, si, milimetric, a trecut pe langa ea, a facut mai multe piruete pe sosea, ca apoi, sa se opreasca in parapet.
Masina a fost avariata destul de bine, dar si el si femeia din masina cealalta nu au avut vreo zgarietura.
Mentionez ca, cu o seara inainte, in fata televizorului, unde era o emisiune religioasa, si unde se faceau rugaciuni, L-am implorat pe Dumnezeu sa le poarte de grija copiilor mei. In ziua precedenta, a fost si fiul cu pricina la Biserica, si sunt sigura ca a inaltat si el o rugaciune Salvatorului Divin.
Concluzionez ca eu cred in vise si in premonitii.

Niciun comentariu: