Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

30 nov. 2013

Completare la "O familie numeroasa"

In completare la O familie numeroasă, pot sa afirm uramatoarele:
Unchiul Simion si Ludovica (fratele mosului)au avut 9 copii(7, cei mentionati de Adrian)si doi sunt:
unchiul Simion(Simi) si unchiul Manoil, care a ramas in casa parinteasca si care a foat casatorit cu Sabina,
stranepoata matusii Anisia, sora bunicii noastre. Ei nu au avut copii.
Unchiul Simi a locuit in Bucuresti, a fost casatorit cu Ana si au avut doi baieti.Toti trei fratii au locuit in Buc. in cartierul Rahova.
Fiecare a avut casa, si gospodarie frumoasa.Toti trei au fost niste oameni minunati, deschizandu-ne usa cu bucurie si punand tot ce aveau mai bun pe masa ca sa ne primeasca.
Unchiul Gheorghe a fost casatorit cu Matusa Marioara, nu au avut ciopii, dar el a avut dragoste de fratii lui, pe care i-a adus in Bucuresti, ajutandu-i sa se aranjeze la casa lor.Cel putin pentru unchiul Simi, care era cel mai mic, se considerau parinti.
In ceea ce priveste pe unchiul Ioan,  il   cunosc ca un om minunat. El a fost casatorit cu matusa Aurica, o femeie foarte buna si care era gata sa puna pe masa bunatati ca sa te simti bine la ea.
Stiu ca toti trei au murit, bucurandu-se de binecuvantarile vietii din plin, asa cum le meritau. Le doresc tuturor tarana usoara si viata vesnica.
Ma bucur ca D-zeu ne-a harazit o familie minunata pe acest pamant, o familie demna si binecuvantata, de care ne-am bucurat intotdeauna si ne bucuram si acum.
Imi amintesc ca la imormantarea unchiului Simi, care a avut atac de cord, a venit si unchiul Vasile, frate, si sotia lui Loghin, nepotul sau din Simeria, si ne-am bucurat impreuna .
Am avut prielejul sa-i ducem la noi, intrucat ei nu au participat la pomana din cauza credintei.
Deocamdata,  atat....urmeaza.

Niciun comentariu: