Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

22 aug. 2010

O zi reusita

De mult timp nu m-am mai simtit atat de bine in familia mea draga.
Mami ne-a cam pus pe jar zilele trecute, deoarece avea o voce stinsa, era extrem de slabita. Fiul meu cel mare a adaugat si el temeri in plus, facand fel de fel de conexiuni cu alte decese ale fiintelor dragi din familie.
Deci, sora mea care o ingrijeste pe mamicuta, s-a simtit datoare sa-si cheme fratii la capataiul mamei lor. Alarma a fost falsa, fiindca mami a invins si de data asta, ca de atatea alte dati. Era doar dezhidratata, asa ca noi am facut cu randul in jurul ei, si, vrand nevrand, a trebuit sa bea lichide, ori de cate ori aveam noi chef, sa manance, chiar de nu-i era foame, sa inghita vitamine si intaritoare, desi se stramba. Toate acestea, pana si-a revenit, asa ca, ieri, avandu-i aproape pe toti cei dragi ai ei: copii-mai putin unul care e in Spania-, nurori, nepoti, era mama cea mai fericita din lume.
Bineinteles ca nu si-a mai recunoscut pe aproape niciunul dintre odrasle, dar, pana la urma, cu ajutorul meu, si cu intrebari suplimentare, a reusit sa-si adune gandurile si sa-i identifice, ca ce, ar fi avut liniste cu mine, altfel?!
Din pacate, la plecarea tuturor, aceeasi intrebare obstinanta: "eu cu cine raman"?

Alte vesti, pe maine!

Niciun comentariu: