Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

15 aug. 2010

Mereu tineri...


Verisoara mea, Cornelia, cu sotul ei. Nu vreau sa va spun ce varsta au, dar arata foarte tineri amandoi.

Iata secretul,dupa spusele ei:


"Viata este o corabie care ne poarta unde vrea ea, dar totul e sa o lasam carmuita de  D-zeu, si, atunci, vom avea pacea Lui in noi. 
Mi-ai spus ca am intinerit. Nu  fac nimic, decat folosesc crema Antirid romanesc care mie imi ajuta foarte bine si cu adevarat nu te lasa sa imbatranesti. 
Este H 3  antirid, pe care poti sa o folosesti si tu, intrucat fiecare dintre noi trebuie sa facem ceva pentru a arata mai proaspete, desi, la noi, (vorbesc de mine si Gaby) sunt  ani carora nu le dam voie sa-si faca de cap.


Realitatea este ca nimeni nu ne da varsta de 71 de ani,(hai, c-a spus ea) si ma bucur ca il pot antrena foarte bine si pe Gaby cu alimentatie fara grasimi, cu multe legume si fructe, si, in fiecare zi, doar o portie de carne fara grasimi, si de obicei de piept de pui, file de peste si muschi de vita la gratar, sau rasol cu multe verdeturi. Asta e totul. 
Analizele le-am facut toate (le facem regulat la 3 luni, si au iesit ca 
la carte; fara colesterol, fara tensiune si fara zahar.
Acesta este secretul.
Noi nu suntem cu adunatul banilor, dar avem tot ceea ce ne trebuie, intrucat D-zeu are grija de noi si noi Il iubim si adoram fara nici un interes meschin, si ne ducem viata, pe cat depinde de noi, in frica si temere de El."

Am publicat acest mail, deoarece contine sfaturi demne de urmat de catre oricine, si-i multumesc verisoarei mele ca mi le-a impartasit.
Va doresc tuturor tinerete fara batranete!

Niciun comentariu: