Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

27 iul. 2010

Priceput, nevoie mare

Azi, va vorbesc de cel care e nascut in aceeasi zi si luna cu mine, si cam in aceleasi conditii: pe drum. Suntem gemeni? Nu, ne despart 5 ani. 

Ştefan a construit zidul de lângă gobâlnaş şi cel de la drum, cu toate că avea doar câţiva anişori. Nu mai vorbesc de tot felul de alte reparaţii prin gospodărie, care erau făcute de el, împreună cu ceilalţi fraţi ai mei, deoarece tatăl nostru nu era deloc îndemânatic la treburile din gospodărie, multe fiind făcute de mama mea, care avea o zestre nativă deosebită, în acest sens. 

Din fericire, şi zestrea noastră nativa, a copiilor, a fost de la mama noastră, prea puţin am luat de la tata. Am moştenit cea mai mare parte a aspectului fizic al lui Ion al Paulinii, şi al bunicii noastre paternale, precum si multe trasaturi de caracter demne de invidiat: bunatate, altruism, rabdare, grija fata de aproapele. 
Dumnezeu a fost foarte darnic cu toţi copiii mamei mele. Nu avem cuvinte, să Îi mulţumim îndeajuns.
Vedeti si:


Eram tare mandra...

Editare
Fiica lui Stefan, a mostenit-o pe mama mea, care a adus pe lume, primii ei nou-nascuti, doua gemene, care, din nefericire nu s-au nascut la termen, si dupa cateva ore, au decedat.
Dupa atatia zeci de ani, in familie, au venit pe lume tot doua gemene. Cele ale fiicei lui Stefan.


Niciun comentariu: