Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

21 iun. 2010

Foarte bolnava!

Pentru cei din familie, va dau o veste proasta.
Mama mea e destul de grav bolnava si mi se rupe sufletul ca nu pot sta permanent cu ea.
Ieri, fiind duminica, am fost de dimineata alaturi de ea, deoarece am dormit acolo. A fost mai bine ca data trecuta, cand va relatam pataniile mele in postul culcata-odata-cu-gainile.
Am pacalit-o sa manance de dimineata, fiindca ea tine post, duminica, pana la amiaza-pacatul meu-, apoi, am scos-o in curte, ne-am facut programul de cantece si rugaciuni, ca in alte duminici.
Am incercat sa mai fac exercitii de memorie cu ea, dar, la fiecare intrebare, ma loveam de un zid.
Chiar voiam sa fac un "mini mental" Mini-Mental-State-Examination cu ea, cum am vazut ca se face, cand am asistat la cel facut, cu unul dintre membrii familiei, la psiholog.
Daca am vazut ca n-am sorti de izbanda, am lasat-o in pace, i-am servit masa de pranz, si mi-am zis s-o las sa se odihneasca, numai ca ea a devenit un mic despot cand e vorba de mine, care-i cant in struna, si dorea sa stea cu mine tot timpul. A inceput sa vada "foc" pe casa, s-o doara stomacul de frica ca nu mai vin pompierii-alta nesabuinta a mea, care i-am explicat ca dac-ar fi incendiu, as chema pompierii,- si uite asa, pana-am plecat, a fost o permanenta suferinta pe capul ei.
Astazi, am fost la medic, si mi-a spus ca-i va scrie un tratament de linistire.
Ma doare sufletul cand o vad asa, si mi-am zis ca mai bine nu m-as mai duce la ea, ca, atunci, n-ar mai avea pe cine sa "exploateze" sentimental, si sa-si faca rau.

Niciun comentariu: