Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

11 aug. 2009

Pedeapsa divina

De la verisoara mea, Cornelia, fapte relatate despre tatal sau, de care am auzit si eu cand eram mai mica.

S-a intamplat odata ca, la sfarsitul pauzei de masa, tata a iesit din vagon (locul lui de rugaciune), snopii, un oarecare lucrator s-a dus spre tata si l-a apostrofat:
"Mai pocaitule, ce te tot rogi tu atata prin vagoane"....apoi s-a repezit la tata, si l-a tras de pantaloni, in asa fel incat, ata fiind slaba, probabil , pantalonul, s-a descusut de sus pana jos .

Tatal meu nu i-a spus nimic, doar s-a uitat spre cer si a spus:"Tata iarta-l", departandu-se de la locul cu pricina si multumind Domnului si pentru aceasta ispita.

Toate cele intamplate au fost vazute si de alti colegi de munca , astfel ca unii l-au apostrofat pe rau- facator, intrebandu-l cu ce l-a deranjat omul acesta, dar el....injura si defaima credinta tatalui meu.

Pauza de masa s-a terminat, fiecare s-a dus la locul lui de lucru, ca apoi, in mai putin de o ora de la cele intamplate, s-a auzit o mare galagie si agitatie. Ce s-a intamplat? Omul cu pricina, incepandu-si si el lucru, a facut o gresala cu masina lui de lucru , astfel ca un NIT in mare viteza a sarit direct in gatul omului, lovindu-i beregata , sangele svagnind din el , iar el a cazut mort fara sa mai poata nimeni sa-i de-a primul ajutor.

Oamenii, cand au vazut cele intamplate, au comentat spunand ca blestemele si injuraturile adresate omului lui D-zeu au cazut peste el, astfel ca, din intamplarea asta s-au mai intors la credinta adevarata cateva suflete.

Slavit sa fie Domnul!

Niciun comentariu: