Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

9 aug. 2009

Impresii

De la vara mea, Cornelia

"Aseara, la ora 12 si 3o' inca eram la tine in "ograda"-pe blog-, calatorind cu tine la depanarea amintirilor frumoase care mi-au dat entuziasm si inspiratie, ca maine, dupa programul de la Biserica, sa-ti mai scriu intimplari adevarate din viata de credinta a tatalui meu drag.
Cu o seara inainte, am deschis din nou blogul tau, dar m-am uitat doar la ultimele povestiri, si, fiind obosita, am crezut ca nu le mai gasesc, dar azi le-am citit, unele impreuna cu Gaby, altele, eu singura.
Imi place cum depeni firul povestirilor, asa de natural, incat imi face impresia ca sunt acolo si ii vad pe toti ai tai de care vorbesti asa de natural si de adevarat, incat nu pot sa nu ma bucur alaturi de tine si sa consider cu sinceritate o realizare care va ramane celor ce vor urma dupa noi, si care, desigur, vor fi cuprinsi de aceleasi emotii ca si noi, citind ceea ce scrii, exact cum ar citi un roman.
Te iubesc si iti promit ca ma voi tine de cuvant si voi continua povestirile cu privire la ai mei si ai tai pe care ii consider tot ai mei, intrucat toti suntem legati de aceleasi bucurii, satisfactii si impliniri, avand acelasi crez si aceeasi nadejde, ca, daca nu ne revedem aici, ne vom revedea in Cer, impreuna cu scumpul nostru Domn care este taria noastra si aici si in ceruri si de care nu ne va desparti nimeni si nimic.
Stiu ca ne vom intilni cu cei dragi ai nostri, pentru ca avem o promisiune sfanta, demna de crezut, care ne leaga si care ne face sa dorim cat mai repede revederea.
Te iubesc si doresc sa ne intilnim".

Niciun comentariu: