Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

23 iul. 2009

Ganduri despre parinti

Comentariu prin mail de la Cornelia:

"Ma bucur si eu ca si tine ca pot comunica cu tine referitor la cele sfinte si neperitoare care ne-au imbogatit copilaria, adolescenta, tineretea pana in acest moment.

Am fost cele mai fericite fiinte de pe pamant, pentru ca am fost imbogatite direct de D-zeu, prin intermediul Cuvantului Sau, primind ceea ce imbogateste spiritual, deoarece multe fiinte care se considerau bogate, in felul lumii, sunt mai sarace decat noi, neavand la indemana adevarul lui D-zeu, transmis noua prin jerfa Domnului Isus care a fost si este cea mai mare bogatie, care nu ne-a lasat sa fim mai prejos nici materialiceste decat cei care se considerau bogati, iar pe noi ne considerau saraci.

Domnul a fost acela care ne-a imbogatit prin Cuvantul Lui cel sfant care nu ne-a lasat sa ducem lipsa niciodata de nimic, si, pe masa noastra, au fost hranite multe persoane de care Domnul s-a ingrijit prin noi si ne-a compensat asa cum nu putem sa Ii multumim mai bine.

Trebuie sa arat aportul tatalui meu si al mamei mele la raspandirea Cuvantului lui D-zeu.
Imi amintesc ca tatal meu lucra la Atelierele din Simeria, ca muncitor avand un serviciu greu, si, mai ales, in timpul razboiului si dupa aceea, viata era grea.
Tatal meu nu dispunea de mijloace de locomotie in acea vreme, astfel ca mergea in comuna Varmaga, comuna mamei mele, l8 km, pe jos, aproape in fiecare dumineca, unde, prin ajutorul Duhului Sfint, a ajutat la deschiderea Bisericii penticostale impreuna cu fratele Nicolaie Priboi, un frate care si-a deschis inima pentru Domnul, si a pus la dispozitie casa proprie."

Va urma

3 comentarii:

Muse spunea...

Des textes à la fois intimistes et spirituels. Vous parlez de votre papa ici. Dans quel genre d'usine travaillait-il? J'aime ce regard que vous portez sur lui dans un précédent billet, celui d'un homme à genoux et priant...

disa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
disa spunea...

Celui-ci est mon oncle, le pere de la cousine qui m'a envoye le mail. Elle habite aux Etats-Unis.
Mon pere a ete aussi un homme de la priere.
Il est presente dans ce libele:
http://disa-naivitate.blogspot.com/search/label/Radacini-tati.
Une tres belle journee!