Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

9 iul. 2009

Informatii dragi sufletului meu

Un mesaj primit de la verisoara mea, care locuieste in State, si care mi-a permis sa public cate ceva pe acest blog de familie, si astfel, ea exerseaza limba romana, deoarece se afla acolo, de ceva timp.

"Iti mai scriu un mesaj pentruca am chef.
Noi suntem bine cu totii, ne bucuram de fiecare clipa a vietii, de fiecare binecuvantare care ne aminteste necontenit cat de bun este D-L.
Ii multumim pentru sanatate in primul rand si de harul de-a simti prezenta lui in viata noastra.
Ne bucuram pentru fiecare rasarit de soare si pentru fiecare picatura de ploaie care ne racoreste si face sa creasca gradina tot mai infloritoare.
Ma bucur ca am gradina si flori din belsug, ca este ca intr-un parc minion si toata lumea o admira, dar cel mai mult ma bucur ca o pot lucra, ca fac exercitiile pe care trebuie sa le fac zilnic, apoi, Jeacuzzi pe care il facem cateodata seara si alta data atit seara cat si dimineata devreme pentru a nu ne fi cald. Aceasta practica ne aduce sanatate si bucurie de viata.

Am citit blogul Naivitate.
Dumineca, dupa biserica, dupa ce am mancat, Gaby s-a culcat, iar eu am calatorit prin informatiile tale, care imi plac foarte mult.
As dori sa faci un articol si despre tata cum a fost fondatorul Bisericii Penticostale din Simeria, cum au fost 2 familii, la inceput, cum au postit pentru Biserica 21 de zile impreuna cu fr. Moldovan, cum a fost Biserica la noi in casa, timp de 15 ani, si unde am vazut minuni , rapiri, prorocii , vindecari, si unde au fost botezate sute de persoane cu D-l Sfint.
Daca te implici, o sa-ti mai trimit informatii. Doresc aceasta pentru ca lucrarea lor a propasit, astfel incat sunt in Biserica, acum, un numar mare de enoriasi care pastreaza doctrina tatalui meu, cu privire la spalarea picioarelor la cina D-lui.
Am multe sa-ti spun, dar vreau sa ne intalnim in septembrie, in Romania.
Te sarut!"

4 comentarii:

Geocer spunea...

Vad ca primesti comenzi pe banda rulanta : mama ta vrea sa scrii un memoriu, verisoara din State sa povestesti despre fondarea Bisericii Penticostale din Simeria. O sa ai mult de lucru.

disa spunea...

Pai, daca scriu bine...
Modesta, nu?

Geocer spunea...

Asa este : scrii bine si cu doza de naivitate necesara pentru a justifica titlul blogului.

disa spunea...

@Geocer, "fericiti cei saraci cu duhul".