Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

27 mai 2009

Ispite...

ispitele-la-panda
Va sunt datoare cu continuarea la postul de mai sus.
Incepand cu ora 12 s-a pornit tavalugul ispitelor.
Am dat drumul la hidrofor pentru a continua operatiunea de umplere a piscinei cu apa, numai ca debitul paraului, de unde se face alimentarea, este in scadere din cauza secetei, si, in loc de apa, a intrat aer in pompa, si s-a oprit alimentarea cu apa la toate robinetele.
Apoi, am pus ceva de mancare pe foc si am plecat la izvor sa iau apa minerala. Cand m-am reintors, dupa ceva timp, casa era plina de miros de gaze, fiindca s-a terminat butelia si s-a stins focul, iar restul de gaz a iesit afara.
Toata ziua am avut certuri cu nepotul meu care nu voia s-aduca apa din parau pentru completare in piscina.
Sotul meu a fumat mai mult ca de obicei, in compania unui prieten, a stat mult afara, si, desi sub umbrela, radiatiile si-au spus cuvantul, si, seara, cand a dat masina cu spatele ca sa plecam acasa, a confundat stanga cu dreapta si a bagat-o printre bolovani, si tot eu am fost gasita vinovata de acest lucru, ca sa-si scuze el gafa.
Am crezut ca nu mai ajung acasa de teama sa nu i se intample la fel si pe sosea, unde era o circulatie infernala.
Si, cum astea nu erau suficiente pentru o zi, un alt nepot de-al meu, de frate, si-a lasat masina pornita, la izvor, ca sa bea o gura de apa, si ea a intrat in parau, cu botul. Era ora 2 noaptea, asa c-a lasat-o acolo, pana a doua zi.
Spuneti, nu-i prea mult pentru o singura zi, si aceasta fiind si duminica, zi de odihna, pace, inaltare sufleteasca, cand se incarca bateriile pentru o noua saptamana?

6 comentarii:

SPACE LOVER spunea...

HI HOW ARE YOU I HOPE YOU WILL BE FINE I VISIT YOUR WEBSITE AND FOLLOW IT AS A FRIEND IT IS NICE AND INFORMATIVE WEBSITE SPECIALLY INFORMATION ABOUT SOME SPECIAL THINGS THAT I WANT
THANKS FOR IT.
PLEASE VISIT MY WEBSITE AND FOLLOW ME AS A FRIEND AND ALSO SEND SOME COMMENTS ON MY POSTS AND VISIT ONE ADD OF GOOGLE ON MY PAGE
http://www.onlinespacer.blogspot.com/
http://www.worldofjewellery.blogspot.com/

disa spunea...

Merci for your visit

Geocer spunea...

Aia din header e piscina ta de la tara?

disa spunea...

As vrea eu...
E in Turcia.

mihaella spunea...

si amuzante(cea cu masina in parau),dar si triste.mai exista si experiente de acest gen!

disa spunea...

pai, la noi, sunt cam frecvente, dat fiind familia noastra numeroasa.