Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

21 apr. 2009

Aduceri aminte...

Amintiri dragi de la o fiinta iubita, verisoara mea, care e departe, departe de mine.

"Draga mea,
Sunt fericita ca ati putut fi impreuna de sfintele sarbatori. Nimic nu este mai bine si frumos decat sa fie familia impreuna. Ma bucur de prezenta lui Stafan si familia lui la matusa. Asemenea ocazii sunt rare si ele nu vor fi uitate de cei care le-au petrecut.
Imi pare rau ca nu am fost si eu acolo pentru a o mai vedea o data pe matusa, dar nu disper, stiu ca ma va asteptata pentru ca doresc, si nici o dorinta nu a fost neascultata de Domnul meu bun pe care il iubesc si care niciodata ne m-a lasat de rusine si fara a primi raspuns.
Imi doresc foarte mult sa ma duc si pana la Varmaga, imi este dor sa revad meleagurile copilariei mele pe care mi le amintesc ca si cand s-au petrecut ieri.
Imi amintesc foarte clar de nunta matusii Sabina.Eu atunci am avut 7 ani. Imi amintesc si cand te-am vazut pe tine prima data. Fetele gemene nu le-am vazut, nu stiu exact daca au murit sau le-a nascut moarte.
In orice caz sa stii ca ma bucur de memoria mea, inca nu m-a lasat, dar timpul, insa, trece prea repede si ma tem sa nu ma lase. Numerele de telefon le retin foarte bine si nu am nevoie de prea multa osteneala sa le retin, dar asta nu e totul....
Parca nu vreau sa traiesc prea mult si sa nu mai pot gandi, ruga, plimba, primi musafiri si sa nu fiu ceea ce sunt . Daca nu mai pot ajuta pe cei dragi cu anumite servicii care ma fac multumita si feriicita ca le pot face pentru cei dragi, ce rost are viata?
Am intrat in butoiul cu melancolie, desi ma simt bine cu sanatatea.
Vreau sa va vad si sa stam putin impreuna.
Pina atunci,te sarut si-ti transmit toate cele bune".

Niciun comentariu: