Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

12 feb. 2009

Investigatie la scoala

Ce rol joacă soarta în viaţa noastră, a muritorilor! Oare este totul planificat de la început în contabilitatea nevăzută a Destinului ? Chiar cu atâta precizie matematică sunt proiectate firele nevăzute ale Hazardului implacabil ? Liberul nostru arbitru poate, oare, interveni ? Eu cred că, nu !
Cert este că, într-o zi, la şcoală, o colegă mă ia deoparte şi îmi spune, după ce mă roagă insistent să nu mă supăr, că este vorba de fiul meu, Oleg, care este mare jucător de poker, aşa cum a aflat ea de la fiul ei, şi că joacă în timpul pauzelor, pe la toaletă, ba chiar, este admirat de colegi şi cunoscuţi pentru măiestria lui în ale jocului acestuia blestemat, care avea să devină coşmarul meu şi al familiei mele, şi o sursă diabolică a subţierii veniturilor noastre şi a sărăciei acestui copil.
Am făcut eu pe eroina, spunând că nu-i nimic, că îi mulţumesc, că mi-a spus, şi alte asemenea ,,bravuri'' care se mimează, în astfel de cazuri, dar numai sufleţelul meu ştia prin ce chinuri trec !
A doua zi, am plecat ca fulgerul la şcoală, ca să fac investigaţii printre colegii lui. Le-am certat pe colege, că adică, cum, aşa îl ajută ele pe un coleg, lăsându-l să facă astfel de lucruri oribile, cum îi chiul de la cursuri, şi jocul prin toalete !? Ce mai, tura-vura, m-am dat în spectacol !

4 comentarii:

DoarATAT spunea...

NU.Destinul nu este implacabil , punand intrebarea , partial ai raspunsul (frumoasa muzica) . Aici nu-i loc , dar la mine voi posta in curand pe tema . Cadrul intrarii ACESTEI idei (si a altora) nu e gata . Nu stiu deocamdata nici pe ce blog va fi .
Depinde si de ZONA din caiet care ma va re-inspira , aducandu - mi aminte .

disa spunea...

astept cu nerabdare.

DoarATAT spunea...

1956 joi 23 februarie intre 17 si 17:30 MAMA ERA VIE prin mine .

IARTA-ma DOAMNE pentru supararile ce i-am pricinuit ! Spunei TE ROG ca o rog sa ma astepte , vin si eu cat de curand , daca - MI INGADUI !

FIE DOAMNE VOIA TA , dar .. spunei ca am continuat sa fiu cuminte , tot fara minte .. mai mult EU .

disa spunea...

Oricate suparari ar fi, mama e cea care iarta si iarta si iarta.
Si eu am suparat-o pe a mea, noi fiind doua persoane care doreau sa aibe ultimul cuvant.
Acum o iubesc la nebunie, si tremur pentru fiecare clipa, gandindu-ma c-ar putea fi ultima pentru ea.