Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

7 iun. 2008

Meditati!

De ce se poartă oamenii cu atâta cinism, josnicie, ipocrizie in imprejurarea unei infidelitati? Ar putea sa spună, ori el ori ea, adevărul: "Da, îl-o-iubesc! Asta e situaţia, vă place sau nu vă place ! Pa şi pusi!"

Îl pui pe cel de-al treilea să se şi autocondamne, după ce că tot el este victima acţiunilor tale, să se dea cu capul de pereţi, pentru că a îndrăznit să facă curvă, pe ceea care este, de fapt, şi să îi ceară scuze.

Oare de ce este atâta laşitate, în astfel de cazuri, într-o relaţie în trei? Voi, dragile mele, cum aţi proceda? Sper că v-aţi făcut o idee despre ce se citeste printre randuri, şi că ar fi educativ sa va ganditi la ceea ce am insinuat eu aici, nu? Vă dau temă de casă, ca să puteţi medita si sa va spuneti parerea!

3 comentarii:

mihaella spunea...

viata ne-o complicam noi.de fapt si din pacate intr-o casnicie se confunda iubirea cu posesiunea,ceea ce duce deseori la oboseala si dorinta de nou.ca urmare unul din cei 2 va cauta evadarea.in majoritatea cazurilor este condamnata a-3-a....dar se uita ca daca nu e aceea oricum e o alta persoana.
acolo unde exista iubire cu adevarat nici nu zboara gandul catre o a-3a persoana!

disa spunea...

da, doar traind acele intamplari, poti sa stii ce-i in sufletul persoanei respective, de unde si titlul ce mi-ar placea sa-l dau cartii mele: "Trairi".

disa spunea...

cel mai corect ar fi daca te-ai gandi ca tu poti fi persoana care insala sau cea de-a treia, si atunci, suferinta s-ar diminua.