Translate

Faceți căutări pe acest blog

AMESTECATE

Totalul afișărilor de pagină

25 mai 2008

Sfarsit!-continuare

În acele momente disperate, a intrat în salon o femeie, pe care o cunoşteam, care avea o Biblie în mână. Ca prin farmec, tata s-a liniştit, a rămas cu ochii aţintiţi la ea, şi-ntr-un minut, şi-a dat duhul, eu fiind la o orecare distanţă de el, fiindcă m-a luat cu leşin. Eram împietrită, nu puteam să dau o lacrimă…
A venit şi Dadi,fiul meu, înainte, întâlnindu-se cu femeia cu Biblia, pe scări, care i-a spus că vine de la salonul x…şi că bunicul lui a murit. Bietul copil a rămas siderat! Voia chiar s-o ia la palme pe femeia respectivă, considerând că spune prostii.
Am lăsat pe Dadi şi pe tatăl său, care venise între timp, şi am plecat la secţia mea, mi-am luat sedativele şi m-am culcat, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Vă vine să credeţi cât eram de bulversată, şi cum am reacţionat?! Exact pe dos, de cum procedează un om normal.
Eram după trei săptămâni de tratament la pshiatrie. Nu-mi venea să cred că este adevărat, ba chiar refuzam să cred, sperând, până în ultima clipă, într-o minune a învierii, pe loc.

Niciun comentariu: