Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din mai, 2023

VA FI ODATA

Ce frumos va fi cu Tine, Doamne ! Nu ne va fi sete, foame, Nu va fi întuneric, ci doar zi, Căci Preasfântule, o să luminezi.   Nu va fi necaz, plâns, scâncet, oftat, Ci bucurie şi-un veşnic cântat, Mielului Divin, Fiu de Dumnezeu, Ce va sta la dreapta Tatălui Său.   Fi-vor bucurii eterne, de nespus, Acolo, la Tatăl Divin, Isus. Cât dorim să vină aceea zi, Când cu îngerii ne vom întâlni !   Cu cei dragi, ai noştri, care au plecat, Lăsând trudă, lacrimi, dureri, oftat. Nu vor mai fi urlete, blesteme, Nici cel ce plânge, cel ce geme.   Va fi Isus cu ai săi răscumpăraţi, Ce prin sânge scump, au fost salvaţi.

Marcel Pavel - „Ce folos?”

Pub-4647068202973024

Ce PROBLEME indică o banală GREATĂ

Teama de șerpi

Una dintre fobiile mele, printre multe altele, a fost si este teama de șerpi. Acum ceva timp, o vecina a urcat in masina surorii mele. Cand sa se dea jos, s-a  sprijinit de ceva moale si rece.  Un șarpe se urcase pe masina...A strigat sărmana cat a putut de tare! Eu as fi facut infarct. Voi, nu?!   

Cum să scazi Glicemia (și glicata) NATURAL

Sa aducem mulțumiri Celui ce ne-a creat!

Azi e zi de odihna. Ce avem de facut? Sa-L lăudam pe Cel care ne-a ajutat sa ne ridicam in capul oaselor, ne-a prelungit viata cu inca o zi. Pentru ca nu pot merge la Biserica, voi urmări programe crestine la biserica mea si la altele. Voi asculta cântările religioase preferate, si, nu in ultimul rand, ma voi ruga pentru mine, dar, mai ales, pentru familia mea restrânsa si extinsă.   Nu-i voi uita nici pe cei care suferă de aceeasi boala nemiloasa ca si mine. Dupa cum a arătat Pet/CT, eu nu as mai avea celule canceroase, dar trebuie sa continui tratamentul chimioterapeutic, pana la o noua evaluare. Rugaciunile tuturor celor care au empatizat cu mine au fost ascultate! Ele au facut minuni in dreptul meu. Anul trecut, cam pe vremea asta, boala mea era de gradul 4. Tatal Ceresc a creat premisele pentru tot ce m-a salvat. El merita toata cinstea si onoarea. Se spune in Sfânta Scriptura sa ne rugam neîncetat . Asa ca, rugati-va macar Duminica!