Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din septembrie, 2018

A trecut un an.....

https://www.facebook.com/photo.php Cum se aşterne timpul peste ființele trecute in neființa. Parca ieri, dorea sa mai plece din pat, sa se plimbe. Nu voia sa accepte ca vine sfarsitul. De altfel, nici noi nu credeam ca nu mai are salvare. Ieşira lui in public a fost la  nunta lui Calin cu Simona. A fost ultima lui participare la un astfel de eveniment de familie. Am dorit sa il ducem si la nunta unei nepoate, ca sa fie cu noi, macar pe terasa restaurantului, dar ni s-a spus categoric sa nu il ducem, deoarece ar strica "ținuta" nunții. Mi-a părut rau, ca tare mult s-ar fi bucurat de compania celorlalți.

Vizitați grădinile aristocrate din Banpotoc!

https://www.facebook.com/VillaVinci2003/ Veti fi uimiti, incantați si veti reveni cat mai des. I giardini di Zoe Zoe este nepotica proprietarului.

I Giardini di Zoe, din satul Banpotoc

O grădina imensa, aranjata dupa gustul celor mai renumite grădini ale Europei. Am fost si la Versailles, dar, parca aceste grădini sunt mai frumoase. Ma bucur ca ea se afla in satul Banpotoc, un sat de poveste. Este munca unui italian care a poposit pe aceste meleaguri, acum15 ani,  si a transformat locul respectiv intr-o adevarata oaza de frumusețe. https://www.facebook.com/VillaVinci2003/ Mi-am propus sa revin cat mai repede si sa stau cat pot de mult, in aceste locuri de nedescris.