Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din octombrie, 2016

După 70 de ani, primele gemene

De ieri, mama mea mai are doua stranepoate. Sunt Mădălina si Miruna, gemenele Adinei, fiica lui Stefan, fratele meu. Bun venit in frumoasa si binecuvântata mea familie! S-ar fi bucurat si dragii mei părinți de aceasta veste minunata. Sunt sigura ca, din lumea celor drepți, unde se afla, veghează asupra lor. Primii copii ai mamei mele au fost doua gemene, născute prematur. Iată ca Adinuta a avut menirea sa aducă pe lume tot gemene. Sunt mandra de ea.

Târg la București-produse dentare

Laser Triodental va asteapta la Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara-Pavilionul C2 /Stand 85 Compania noastră crede în ideea de excelență, astfel încât ne-am propus o specializare clară în privința portofoliului de produse. Nu vrem să vindem de toate și nici nu vrem să predomine cantitatea. Mai degrabă dorim să fim cei mai buni pe câteva direcții clare, fiind astfel în asentimentul clienților care doresc și ei produse de calitate la prețuri competitive. https://www.facebook.com/lasertriodentalpromo/

Un alt nepot

Până acum, cei din familia mea aveau unul, doi copii. Iată ca Cosmin, fiul lui Nelu, fratele meu, i-a intrecut pe toţi. Zilele trecute, soţia lui a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al lor, un băieţel. E vorba de Raul Sebastian. Să ne trăiască!