Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2016

Valea mare

https://www.facebook.com/sandu.uscatu/posts/501024910087231 Toată copilaria si tinerețea mea au fost stricate de coșmarul ca vine "valea mare". De mult timp nu si-a mai făcut de cap acest pârâu. Pe cât e de pitoresc in zilele lui bune, pe atât e de înspăimântător când se înfurie. Din fericire, nu au fost pagube in curțile oamenilor.

Meditez adesea...

Meditez adeseori la faptul ca omul nu știe sa își dozeze efortul fizic si psihic, in aceasta viața, sa se oprească la timp din goana acestei treceri pământești, si, astfel, pierde ceea ce are cel mai scump:sănătatea, apoi, de ce nu, viața fizica, si ce e mai grav, mântuirea sufletului. Daca am reușit sa avem un acoperiș decent deasupra capului, ce sa punem pe masa, cu ce sa ne îmbrăcăm, de ce sa trudim pentru a avea nu știu câte case, afaceri, bani cât cuprinde, pentru copii, pentru toate neamurile. Toate acestea nu se pot face in mod cinstit, doar in cazuri excepționale, si ne atrag cele mai mari necazuri. Vedem, zilnic, in Media, oameni care își pun capăt zilelor, deoarece nu mai găsesc soluții la problemele lor necinstite si risca sa își petreacă restul vieții lipsiți de libertate. Doamne, ajuta-ne sa fim mulțumitori cu ceea ce putem obține prin mijloace cinstite!

Copii adulti

Tot ceea ce își dorește o mama e ca cei pe care i-a adus pe lume sa fie fericiți, sa trăiască in armonie între ei si cu cei din jur. Deși copiii mei sunt adulti in toată firea, eu, mama lor le spun "La multi ani", azi, de Ziua copilului!