Treceți la conținutul principal

"Plecarile" mamei mele

Sambata, am fost s-o vad pe mami, care, daca nu merg eu o saptamana s-o vizitez, e bai mare.
Mereu o intreaba pe sora mea ca de ce nu mai vin, ca sigur sunt bolnava, ba ca oi avea de sapa, etc.
Desi mai are inca 6 copii, nu conteaza ca o viziteaza mai putin, eu trebuie sa fiu prezenta cat de des. In fine, sa depasim momentul...
Dupa ce-am sarutat-o si giugiulit-o, ca pe un copilas, mi-a spus ca iar a fost "plecata".
-Unde, mami?, am intrebat eu, intrand in jocul ei.
-Pai, am fost la Sibiu...
-I-ai gasit acasa?
-Sigur! M-am plimbat prin toate camerele, ca tare multe mai erau, si le-am vorbit de Dumnezeu.
-Ai stat mai mult?
-Nu am stat prea mult, ca a venit Geta cu masina si m-a adus acasa.
Cam asa s-a desfasurat conversatia noastra, si nu stiu daca chiar a visat, sau era doar ceva ca sa fie bagata in seama si sa vorbeasca cu cineva.
Abia apuc sa vina vara, s-o scot in curte, si sa incepem "lectiile" de memorare si rememorare a evenimentelor.
Doamne, tine-o sanatoasa si pe mine, la fel!

Comentarii

Geanina Lisandru a spus…
Sănătate maximă mamei tale.

O săptămână plină de frumos!
Anonim a spus…
Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

Codul pentru bannere il gasiti aici ! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.
disa a spus…
Geanina, multumesc pentru urari!

Postări populare de pe acest blog

Mama-Adriana Stoica

Iubirea de mama o simt si acuma, De cand ea la piept cu drag m-ocrotea, Cu lacrimi pe fata, mereu a mea, La Domnul Isus pentru noi se ruga: O, Doamne, o, Doamne, in mana Ta-i incredintez, O,Doamne,o,Doamne,si de rau, te rog sa-i feresti. Iubirea de mama-i alaturi de tine, In vorbe, in umblet, o simt tot mereu, Aproape-i de mine, in orice-ncercare, E mama, oricand, la bine si la greu. O, mama, o, mama, iubirea ta calda ti-o simt mereu, O, mama, o mama, tu esti aproape de sufletul meu! Iar chipul tau, mama il port tot cu mine, In negura noptii, prin vant sau prin ger. Purtat-ai pe brate o fiinta dorita, Pe care-ai iubit-o, si-aceea-am fost eu. Refren: O, mama, o mama, iubirea ta calda ti-o simt mereu, O, mama, o mama, tu esti aproape de sufletul meu. Trecut-au, dar, anii, si-acuma sunt mare, Si chipul tau, mama, acum s-a schimbat, Cu riduri pe fata, cu parul ca neaua, Dar zambetul dulce pe-obraz ti-a ramas. O, mama, o, mama, iti multumesc ca m-ai crescut!

Despre Simina

Simina, dezamagita, pe drept cuvant Mi-a parut rau ca tocmai pe blogul meu, care sunt fan inflacarat al Siminei, dar, mai ales, al mesajelor cantarilor sale, se duce aceasta "lupta" de pareri in legatura cu ea. Nu era suficient ce s-a scris pe anume site-uri, a trebuit ca si aici sa se continue acest deserviciu care ni se face noua, ascultatorilor ei. Public, si sper sa nu se supere, comentariul ei, in legatura cu dezamagirea simtita fata de unii dintre "fratii" ei de credinta. http://disa-amestecate.blogspot.com/2009/12/despe-simina-palincas.html Aici gasiti toate comentarile facute pe acest blog, la adresa ei. "buna ziua tuturor...A fost, intr-adevar, o surpriza sa gasesc acest blog, si, din nou, sa ma bucur de alegerea pe care am facut-o, cu 5 ani in urma, de a ma retrage dintre acesti oameni, care vor sa spuna ca sunt "pocaiti", nu crestini. In nici un caz! De cand am inceput sa cant la nivel profesional, asa cum scrie aici, de pe l

Alimente INTERZISE înainte de CULCARE